عنصر وبلاگ

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

یادگیری به روش اجایل

یادگیری به روش اجایل از دید دکتر میثم شکری ساز

به اعتقاد دکتر میثم شکری ساز یادگیری به روش اجایل می تواند یک روش فوق العاده باشد. چرا که ممکن است در زمانی که قصد تحویل یک پروژه سازمانی را دارید سردرگم شوید و یا همه چیز به سرعت آشفته شود. برای جلوگیری از این مورد و راه اندازی کار، در زمان مورد نظر و اتمام پروژه در زمان معین، پیروی از نظریه ای به عنوان نظریه چابک می ‌تواند بسیار مفید و کاربردی باشد.

 شاید تاکنون در خصوص نظریه چابک مواردی را شنیده باشید. استفاده از این شیوه استاندارد یک روش برای توسعه نرم‌افزار است که با استفاده از یک رویکرد تکرار شونده در فواصل زمانی معین بخش‌ هایی از پروژه را دچار تحول می ‌کند. در ادامه این مقاله در خصوص سیستم اجایل اطلاعاتی را در اختیارتان قرار خواهیم داد.

معرفی تکنیک چابک یا اجایل

از دیدگاه دکتر میثم شکری ساز این تفکر را می ‌توان مجموعه ای از ارزش‌ ها و اصول‌ ها دانست که با استفاده از آن محیط کاری توسعه پیدا می ‌کند و محصولات مفید و کاربردی تولید می ‌شود. در واقع استفاده از این متد باعث می ‌شود تا تولید نرم‌افزار ها کاملاً مطابق با نیاز شخص خریدار انجام شود. با توجه به این دیدگاه مشتری، مهم‌ترین فرد در تولید پروژه می ‌باشد و تنها کسی است که در هنگام تولید محصول باید نیاز واقعی او به صورت کامل مورد بررسی قرار بگیرد. لازم است بدانید در روش چابک محصولات به صورت فازبندی به مشتری تحویل داده خواهد شد و مشتری به صورت کامل با تیم پروژه در ارتباط می ‌باشد.

 لازم است بدانید محصول نهایی که در این روش تولید می ‌شود کاملاً محصول مورد نظر مشتر خواهد بود. یکی از متد های پرطرفدار در این روش، متد اسکرام می ‌باشد. در این روش اعضای تیم اجرای پروژه، به وسیله کار گروهی و همکاری مشتری، در فواصل زمانی مشخص شده، یک خروجی از نرم‌افزار ارائه می ‌کند و بازخورد آن را دریافت می ‌نماید. بر اساس نتایج به دست آمده محصولات و خدمات در مسیر درست قرار می ‌گیرد و در نهایت محصولی مطابق نظر مشتری تولید می ‌شود.

agile learning

مدیریت پروژه اجایل چیست؟

 لازم است بدانید نظریه چابک ترجمه عبارت Agile project management می باشد. نام اختصاری این کلمه APM است. این نام رویکردی است که از تکرار برای پروسه برنامه‌ریزی استفاده می ‌کند. به طور کلی لازم است بدانید نظریه چابک و یا اجایل به نام تکرار شونده‌ ها و با استفاده از این تکنیک تکمیل می ‌شود. در این روش هر تکرار شونده به وسیله تیم تحویل دهنده پروژه مورد بررسی و تحلیل قرار می ‌گیرد. در نهایت به وسیله نتایج به دست آمده پروژه در بهترین حالت ممکن و در زمان مقرر تحویل داده می ‌شود.

متد Agile برای چه پروژه  هایی مناسب می ‌باشد؟

در این مقاله سعی کردیم در خصوص این روش اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم. در ادامه لازم است بدانید این تکنیک مناسب چه پروژه‌ هایی می ‌باشد. به طور کلی می ‌توان گفت این روش زمانی مورد استفاده قرار می ‌گیرد که سازمان برای یک شرکت با پروژه جدید، روبرو شده باشد و هیچ تجربه ای از آن نداشته باشد.

به گفته دکتر میثم شکری ساز  در این زمان ممکن است تیم تشکیل دهنده پروژه با خطا های تکراری و غیرقابل پیش‌بینی شده ای مواجه شود و یا زمانی که یک شرکت و یا سازمان با پروژه جدید روبرو شود که نیاز به تغییر و ارتباط مداوم با مشتری داشته باشد استفاده از این تکنیک به تیم تشکیل دهنده پروژه کمک می ‌کند تا در نهایت پروژه را به بهترین شکل ممکن ارائه دهند.

متدولوژی اجایل

اصول تکنیک اجایل

به طور کلی 8 اصل در خصوص تکنیک چابک وجود دارد که در ادامه به اصول این روش اشاره خواهیم کرد.

اخذ رضایت مشتری

 اولین مرحله در این تکنیک اخذ رضایت مشتری است که از طریق تحویل به موقع محصول و کسب رضایت وی، محقق خواهد شد.

استقبال از تغییرات

 همانطور که می ‌دانید پروژه‌ های نرم‌افزاری همیشه با تغییراتی همراه هستند. در این تکنیک حتی از روش‌ هایی که مشتری درخواست می ‌نماید نیز استقبال خواهد شد. بهتر است همیشه سعی شود محصولاتی با کیفیت و در بهترین شرایط تحویل مشتری گردد. در طول چرخه تولید، باید همکاران و سهامداران با یکدیگر مشارکت داشته باشند.

برای پیشبرد پروژه از افراد توانمند و با انگیزه استفاده کنید

 از نظر دکتر میثم شکری ساز سعی کنید به اعضای تیمی  که قصد کار با آن را دارید اعتماد کامل داشته باشید. برگزاری جلسات آنلاین و یا حضوری یکی از کارآمدترین روش‌ ها برای انتقال اطلاعات به افراد حاضر در پروژه می ‌باشند.

تحویل محصول کارآمد، یادگیری به روش اجایل

 در تکنیک چابک تحویل محصولی کارآمد و موثر به مشتری یک عامل بسیار مهم برای اندازه‌گیری پیشرفت پروژه به حساب می ‌آید.

توجه منظم و نظارت

توجه منظم افزایش بازدهی در روش چابک را به دنبال خواهد داشت و در نهایت به یک طراحی مناسب منجر می ‌شود.

سادگی با یادگیری به روش اجایل

از دید دکتر میثم شکری ساز سادگی یک اصل بسیار مهم است. سعی کنید همه مراحل را ساده پیش بروید و محصول را ساده نگه دارید و از انجام کار های غیر ضروری خودداری کنید.

استفاده از یک برنامه منظم

افرادی که زیر نظر تکنیک چابک کار می ‌کنند سازماندهی شده هستند. بنابراین نیاز به برنامه‌ریزی خاصی از سمت شما وجود نخواهد داشت.

نظارت

 لازم است تا تیم پروژه در زمان مشخص به کار خود نظارت داشته باشد و اگر روشی برای اثربخشی و پیشرفت بیشتر پروژه وجود دارد مطابق با آن پروژه را پیش ببرد.

agile learning

طی سال‌ های اخیر ارتباطات و تکنولوژی، در حیطه آموزش، تغییرات چشمگیری پیدا کرده است. تغییرات باعث شده است یک فضای آموزشی گسترده ایجاد شود و تحولات چشمگیری نیز فراهم شود. یکی از اصولی‌ترین تغییرات فرایند آموزش و یا مفهوم agile learning می ‌باشد.

 agile learning به عنوان یک روش در زمینه آموزش و یادگیری شناخته شده است. تکنیک اجایل در این روش به این شکل است که یادگیری مبتنی بر شبکه‌ های اجتماعی است. با استفاده از این روش، اشتراک گذاری تجربیات، دانش و تعامل یاد گرفته‌ ها با یکدیگر بیشتر خواهد شد. در این روش علاوه بر آنکه نوع آموزش تغییر پیدا کرده است چالش و فرصت‌ های جدیدی نیز در اختیار کاربران قرار گرفته شده است.

این مطلب ادامه دارد…

غلبه بر کمال گرایی

غلبه بر کمال گرایی از نگاه دکتر میثم شکری ساز

/
در این مقاله سعی کردیم در خصوص راه های غلبه بر کمال گرایی و ویژگی های این روش اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم.
قانون 15 دقیقه

قانون 15 دقیقه از دیدگاه دکتر میثم شکری ساز

/
در این مقاله قصد داریم در خصوص قانون 15 دقیقه و ویژگی ها ی این قانون اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم.
ذهن آگاهی

ذهن آگاهی از نظر دکتر میثم شکری ساز

/
در این مقاله قصد داریم در خصوص ذهن آگاهی و ویژگی های انجام این کار اطلاعاتی را به صورت مختصر در اختیارتان قرار دهیم.
ترس از آینده

ترس از آینده از دیدگاه دکتر میثم شکری ساز

/
در این مقاله قصد داریم در خصوص ترس از آینده و راه های درمان آن اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم.
افزایش بهره وری سازمان

راه های افزایش بهره وری سازمان از نگاه دکتر میثم شکری ساز

در این مقاله قصد داریم تا در خصوص افزایش بهره وری سازمان و ویژگی های انجام این کار اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم.
مزایا و معایب شرکت های هلدینگ

مزایا و معایب شرکت های هلدینگ از دیدگاه دکتر میثم شکری ساز

/
بررسی مزایا و معایب شرکت های هلدینگ اولین و مهم ترین قدم در راه اندازی یک هلدینگ است که به نگاهی عمیق از ویژگی های مثبت سازمان می انجامد.